Vi er Trolla

F&H Com A/S er en producent og et handelsselskab beliggende i Gedved, Danmark. F&H Com er en del af GMH Group A/S, som har været aktiv indenfor salg og produktion af huse, køkkener og produkter til hus og have siden 1972.

Senere startede handlen med produkter til "gør-det-selv" manden, udemiljø omkring huset, samt have og park. Det unikke Trolla SYSTEM med moduler til montering bag på havetraktoren blev opfundet og sådan opstod mærket Trolla. 

I dag består vores Trolla sortiment også af et væld af andre produkter. Det er F&H Com’s varemærke indenfor tilbehør til havetraktorer/ATV samt andet udstyr til have og park med en bred vifte af produkter. Det gælder lige fra vogne, spredere, tromler samt sprøjter, beregnet til havetraktorer/ATV, til vores skovprogram. 

Hovedproduktet er Trolla SYSTEMET, som er designet og udviklet af Trolla, som et multifunktions system der forvandler din havetraktor til en ”swiss army knife” i haven. Trolla SYSTEM'et er det mest fleksible og mest omfattende tilbehørs-program til havetraktorer i Europa. Alt sammen ligger på vores lager ved motorvejen i Horsens til hurtig afsendelse og hurtig levering. 

Igennem årene er der også lavet YouTube videoer af udvalgte Trolla produkter, hvor vores produkter kan opleves i aktion. 

Til daglig lægger vi stor vægt på personlig, kompetent rådgivning, innovation og god service. 

Skulle du ligge inde med et spørgsmål til vores Trolla produkter er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre!