Cookies / Persondatapolitik

Cookies / persondatapolitik

I F&H Com A/S har vi fokus på, at du føler dig tryg ved at handle på vores webshops eller bestiller en vare via vores mange forhandlere.
Nærværende persondatapolitik fastlægger således klare retningslinjer for vores måde at behandle dine personoplysninger. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, bestiller en af vores varer hos en forhandler med levering hos dig eller når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.


Vi driver endvidere også firma under følgende navne/domæner: Hahu.dk, Trolla.dk, Superroof.dk, greenhand.dk og fhcom.dk som alle er omfattet af nærværende

Persondatapolitik.

 

Den dataansvarlige og kontaktoplysninger
Den dataansvarlige er:
 

F&H Com A/S

CVR-nr. 28893353

Gl. Kattrupvej 4

8751 Gedved

customerservice@fhcom.dk 

tlf. 76 27 37 44

 

Oplysninger som vi indsamler
Køb og/eller brug af vores hjemmesider


Når du som bruger opretter en ordre på en af vores hjemmesider gemmes navn, adresse, post nr., by, telefon, email, samt oplysninger om bestillingen i en lokal database. Dataene sendes efterfølgende ukrypteret til vores centrale lager og ordresystem. 

 

Ordre informationer herunder navn, adresse, telefon nr. og email videregives til speditøren. Øvrige informationer videregives ikke til 3 part.

Alt omkring kort betalingen sker på en sikker og krypteret forbindelse og vi har ikke adgang til kortinformationer.

 

I øvrigt bruger vi de persondata som du giver os via websitet eller på anden måde

 

Køb via en af vores forhandlere
Hvis du køber et af vores produkter gennem en af vores forhandlere, eksempelvis et byggemarked, webshop eller maskinhandler, og ønsker levering til en privat adresse, modtager vi personoplysninger fra disse, for at vi kan leve op til vores kontraktlige forpligtelser til at foretage den aftalte levering til dig.
Typisk drejer det sig om disse personoplysninger Navn, Adresse, telefon, e-mail samt den bestilte vare.


Tilmelding til vores nyhedsbrev:
Hvis du tilmelder du dig vores nyhedsbrev indsamler vi dit navn og e-mail adresse. For at kunne sende dig nyhedsbreve kræves dit samtykke. Du vil derfor når du har tilmeldt dig nyhedsbreve modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. 

 

Du kan altid tid afmelde dig nyhedsbrevet. Enten ved at skrive til os på customerservice@fhcom.dk eller via af linket i bunden af vores nyhedsbreve.

 

Modtagere af personoplysninger:
Tredjeparter: 
Vi sælger eller distribuerer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, bortset fra til associerede parter så som speditionsfirmaer, medmindre lovgivningen kræver det. 

 

Oplysninger til brug for vareleverance distribueres til det firma som håndterer vores speditionsopgaver samt den udvalgte transportør.

 

Ligeledes overlades dine personoplysninger til samarbejdspartnere, som leverer ydelser til os og/eller på vores vegne, fx leverandører i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, markedsføringsbureauer, it-leverandører, samt markedsføringsplatforme som Facebook, Google mf. Disse samarbejdspartnere handler efter vores instruks.

 

Opbevaring og sletning af personoplysninger:
Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til lovgivningen. Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger vi har registreret, og der kan ligeledes gøres indsigelse mod dem - disse rettigheder har du efter persondataloven. 

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Brug af cookies
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Vores hjemmesiders brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Vi bruger også cookies til at salgsoptimere hjemmesiden. 

 

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. 

 

Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistikværktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook. 

 

Log statistik bruges på vores hjemmesider/domæner. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores virksomhed anvendes log statistik alene med det formål at optimere vores websitets og funktionaliteterne. Log statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.


Sådan afviser og sletter du dine cookies
Afvisning af cookies 
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. 

 

Sletning af cookies 
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt via standard funktioner i den eller de browsere du benytter. 

 

Dine rettigheder
I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:


•    Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
•    Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
•    Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
•    Retten til at få dine personoplysninger slettet.
•    Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
•    Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
•    Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

 

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.


Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).


Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.
Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Har du spørgsmål? 

Hvis du gerne vil udøve dine rettigheder eller hvis du har kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf. 7627 3744 eller e-mail customerservice@fhcom.dk.